Smiltenes NKUP turpina darbu

SIA “Smiltenes NKUP” turpina pakalpojumu nodrošināšanu Smiltenes novada iedzīvotājiem un uzņēmumiem, kuriem ikdienā centralizēti tiek piegādāts dzeramais ūdens, novadīti notekūdeņi attīrīšanai. Uzņēmums joprojām nodrošina arī maksas pakalpojumu sniegšanu, tajā skaitā nosēdbedru izvešanu un iespējamo avārijas seku novēršanas darbus, darbiniekiem ievērojot piesardzības pasākumus saistībā ar “Covid-19” vīrusu saskarsmē ar klientiem. Izņēmums ir skaitītāju maiņa, kuru plānojam pārcelt uz aprīļa otru pusi.

Rēķini klientiem tiks sagatavoti elektroniski, izmantojot  WinNams programmu. Skaitītāju rādījumus, kā iepriekš, iesniedziet, izmantojot Web kabinetu  https://kabinets.smiltenesnkup.lv/, vai arī sūtot īsziņā (vai Whatsapp ziņu) uz telefona numuru 27843971 vai arī nosūtot uz e-pastu smiltenesnkup@gmail.com .

Jau ziņojām, ka sekojot līdz epidemioloģiskajai situācijai valstī, SIA “Smiltenes NKUP” uz nenoteiktu laiku nepieņems klientus klātienē birojā, Pils ielā 3a, Smiltenē.

Lūdzam izmantot iespēju sazināties ar SIA “Smiltenes NKUP” pa tālruni 26182972, vai e-pastu smiltenesnkup@gmail.com, vai arī sūtīt ziņu no “Smiltenes NKUP” mājaslapas ŠEIT.

Tāpat ziņojumu iesniegšanai iespējams izmantot arī  pastkastīti pie biroja ieejas durvīm Pils ielā 3a.