Smiltenes NKUP darbinieki izbauda kalnu slēpošanu Žagarkalnā

Smiltenes NKUP darbinieki izbauda kalnu slēpošanu Žagarkalnā
Smiltenes NKUP darbinieki izbauda kalnu slēpošanu Žagarkalnā

Piektdienas, pēcpusdienā, Smiltenes NKUP darbinieki devās slēpot uz Žagarkalnu Cēsīs. Ideja par šādu darba nedēļas nogali bija ieinteresējusi daudzus, tāpēc tajā piedalījās vairāk nekā 30 uzņēmuma darbinieku. Tā bija lieliska ideja, kas deva iespēja izkustēties svaigā gaisā un kopīgi izbaudīt ziemas priekus. Lai gan iepriekšējās dienās bija silts un visu laiku kusa sniegs, tas netraucēja mums baudīt lielisku nedēļas nogali uz slēpēm.

Daļa no kolēģiem ir slēpotāji ar iepriekšēju pieredzi, bet citi uz kalnu slēpēm uzkāpa pirmo reizi. Žagarkalna instruktors nedrošākajiem sniedza detalizētas instrukcijas par to, kā pareizi stāvēt uz slēpēm, kā virzīties pa kalna nogāzi uz leju, un kā apstāties. Šāda palīdzība bija ļoti noderīga iesācējiem, palīdzot apgūt pirmās kalnu slēpošanas iemaņas, un drīz vien visi jau braucām pa nogāzēm. Dažiem tas nācās grūtāk, bet galu galā visi tikām veiksmīgi galā ar Žagarkalna nogāzēm. Daži no mums bija tik aizrāvušies ar kalnu slēpošanu, ka izmēģināja visas pieejamās trases. Citi izvēlējās mierīgāku slēpošanu un izbaudīja skatu uz Cēsīm no kalna.

Kopā Žagarkalnā pavadījām vairāk nekā trīs stundas, un šajā laikā ikviens izbaudījām kalnu slēpošanu priekus, bet pēc slēpošanas mēs atpūtāmies pie kopīga vakariņu galda. Nenoliedzami visi esam priecīgi par šo lielisko pasākumu un domās jau ceram uz nākamo reizi, kad varēsim atkal pavadīt laiku kopā.

Pēc pasākuma kolēģi izteica šādus atsauksmes:

  • “Braucot uz Žagarkalnu biju ļoti uztraucies! Domāju, – ko es vispār daru! Taču tas bija lieliski! Es nekad iepriekš nebiju stāvējis uz kalnu slēpēm, bet instruktors man visu iemācīja. Tagad es zinu, kā slēpot, un noteikti vēlos vēlreiz izmēģināt.” – Armands, ūdenssaimniecības darbinieks;
  • “Man bija liels prieks pavadīt laiku kopā ar kolēģiem un izbaudīt ziemas priekus. Es noteikti iesaku visiem mūsu uzņēmuma darbiniekiem piedalīties nākamajos pasākumos.” – Aigars, uzņēmuma vadītājs;
  • “Šī bija patiesi lieliska iespēja izkustēties svaigā gaisā. Es ļoti labi pavadīju laiku.” – Baiba, projektu vadītāja
  • “Braucot uz Žagarkalnu, biju absolūti mierīga, jo zināju, ka ar slēpēm no kalna nebraukšu, taču viss mainījās, kad mani pierunāja pamēģināt uzkāpt uz slēpēm. Tagad zinu, ka esmu apguvusi kaut ko jaunu un aizraujošu, un noteikti slēpošu vēl.” – Evija, pilsētas kopšanas darbu rīkotāja.

Paldies kolēģiem par piedalīšanos un jauko kopā pavadīto laiku!

Ģimenei draudzīga darbavieta