Zaļumsaimniecība 2018.gadā

Lai labāk varētu nodrošināt zaļumsaimniecības pakalpojumu sniegšanu,  iegādājāmies dažādu tehniku – piem. Hako Verke trotuāru tīrāmo traktorīti, kas atvieglo sētnieku un citu darbinieku laiku un darbu. Nodrošinājām darbiniekus ar vairākiem jauniem zāles pļaujamiem trimmeriem, lai varam ātrāk un kvalitatīvāk veikt savu darbu. Pagājušā pavasarī izmēģinājām jaunu un diezgan progresīvu metodi latvāņu iznīdēšanā ar herbicīdu pielietošanu, kas ļāva lielai daļai latvāņu iznīkt vai apstādināt auga augšanas procesus. Šo metodi turpināsim pielietot arī šogad.

Pilsētas parku, skvēru, apstādījumus, zālienus, kapsētas, ietves  un citus kopšanas un uzturēšanas darbus mums deleģē Smiltenes novada dome. Katru gadu mūsu kopšanas teritorijas tikai pieaug, kas saistīts ar Smiltenes degradēto teritoriju labiekārtošanu un jaunu projektu nodošanu.

Mūsu pilsēta ir tīra, skaista un sakopta un tas ir mūsu sētnieku nopelns. Paldies jāsaka arī Smiltenes novada iedzīvotājiem, kas pret savu Smiltenes pilsētu izturas ar lielu lepnumu un cieņu, dažreiz norādot arī mūsu nepilnības un sniedz ierosinājumus, ko cenšamies ņemt vērā.