Ū vitamīns

Mēs, Smiltenes NKUP, kā biedrības  “Latvijas Ūdensapgādes un kanalizācijas uzņēmumu asociācija” biedri, iesaistāmies Ū vitamīna popularizēšanā.

Ar Ū vitamīna simbolu aicinām ikvienu lietot dzeramo ūdeni no centralizētā ūdensvada, jo starp šo ūdeni un ūdeni, kas pildīts pudelēs būtībā nav nekādas atšķirības. Ūdens piegādātajiem abos gadījumos ir saistošas vienas un tās pašas ūdens kvalitātes un nekaitīguma prasības, kas noteiktas normatīvajos aktos. Iespējams pat, ka iegūtais dzeramais ūdens pa vienu cauruli tiek centralizēti piegādāts mājsaimniecībām, bet pa otru – fasēts pudelēs pārdošanai.

Jūs jau maksājat par to, lai ūdens no centralizētā ūdens vada būtu drošs un labs dzeršanai. Nav nepieciešams papildus pirkt ūdens bunduļus vai pudelēs fasēto ūdeni, ja par centralizētā ūdens kvalitāti jau ir parūpējušies profesionāli speciālisti, pielietojot jaunākās tehnoloģiskās iekārtas. Jaunākos ūdens testēšanas pārskatus vari redzēt šeit  https://smiltenesnkup.lv/?page_id=21 .

Skaties DzeramŪdeniNoKrāna

Arī turpmāk, ar Ū vitamīna simbola palīdzību, regulāri informēsim jūs par priekšrocībām un ieguvumiem, kas sasniedzami katram no jums ikdienā.

#DzeramŪdeniNoKrāna un esam veseli un videi draudzīgi.