Turpinās projekta “Ūdenssaimniecības un kanalizācijas tīklu paplašināšana Smiltenē 3. kārta” darbi.

Pašlaik notiek būvniecības darbi, kas saistīti ar ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu paplašināšanu Smiltenes pilsētas ielās:

1) Kalēju ielā – Izbūvētas maģistrālās ūdens un kanalizācijas trases, kā arī māju atzari līdz īpašuma robežai;

2) Līgo iela/ Kalnamuiža – Daļēji pabeigti darbi, kas saistīti ar stadiona tribīņu ēkas pieslēgšanu maģistrālajiem tīkliem. Līgo ielā izbūvēta maģistrālā kanalizācijas trase un tiek pakāpeniski izbūvēti māju atzari līdz īpašumu robežai.

Kopumā izbūvēti apmēram 1250 metri pašteces kanalizācijas tīkli, 508 metri kanalizācijas spiedvada, viena kanalizācijas sūkņu stacija un ūdensapgādes tīklu izbūve 210 metru garumā.

Nākamajā atskaites periodā plānotie būvdarbi būs Lazdu ielā, Zaķu ielā, Priežu ielā un Raiņu ielā. Kopsummā šajās ielās paredzēta pašteces kanalizācijas tīklu izbūve apmēram 2 241 metru garumā, 175 metru kanalizācijas spiedvada, kā arī trīs kanalizācijas sūkņu stacijas izbūves un ūdensapgādes tīklu izbūve 2220 metru garumā.

 SIA “Smiltenes NKUP” regulāri kopā ar SIA “Būvuzraugi LV” būvuzraugu rīko būvsapulces ar SIA “WOLTEC” uzņēmuma pārstāvjiem, lai sekotu līdzi tam, lai darbi noritētu kvalitatīvi un atbilstoši noteiktajiem termiņiem, saskaņā ar darbu izpildes kalendāro grafiku.