Tikšanās Gaujienā un Raunā

Ar 2022. gada 1. janvāri bijušo Apes un Raunas novadu komunālo saimniecību ūdensapgādes un kanalizācijas apsaimniekošanas funkcijas nodotas pašvaldības kapitālsabiedrībai SIA “Smiltenes NKUP”. Tas nozīmē, ka mūsu apkalpes zonā ir Gaujiena un Trapene, Ape, kā arī Drusti, Roze un Rauna.

Janvāra beigās Smiltenes NKUP vadošie speciālisti brauca uz visām pievienoto novadu pagastu pārvaldēm, lai stāstītu un skaidrotu uzņēmuma nostājas un prasības ūdenssaimniecības apsaimniekošanā. Visas tikšanās bija ļoti konstruktīvas, ar ieteikumiem no abām pusēm, kā klientu pāreju uz Smiltenes NKUP organizēt iedzīvotājiem ērtāku, saprotamāku.

Februārī lielākā daļa jauno klientu jau ir sapratuši noteikumus un parakstījuši līgumus, tomēr ir vēl gana daudz jautājumu. Tāpēc Gaujienas pagasta pārvalde aicināja Smiltenes NKUP vadītāju Aigaru Vīvuliņu atbildēt uz iedzīvotāju interesējošiem jautājumiem klātienē. 2. marta vakarā Gaujienas kino zālē bija pulcējušies vairāk kā 60 Gaujienas iedzīvotāju. Jautājumi ļoti dažādi. Gaujienieši par šo tikšanos bija gandarīti.

Liels paldies Gaujienas bibliotēkas vadītājai Ingai Apsītei par ieguldīto darbu, skaidrojot Smiltenes NKUP pamatnostādnes pagasta iedzīvotājiem.

Epidemioloģiskā situācija pieļauj tikšanās klātienē un arī Raunas iedzīvotāji tiksies ar mūsu vadītāju jau 14. martā 17:30 Raunas pagasta Aktu zālē, Dīķa ielā 6, Raunā.

Lūdzu esiet atsaucīgi, nāciet, jautājiet,  noskaidrojiet!

(Foto no Gaujienas – Sanita Sproģe)