Par janvāra rēķiniem (papildināts ar augšējām rindkopām)

Pirmdien nosūtījām  jaunos (janvāra) rēķinus, kas sagatavoti izmantojot  WinNams programmu.  Apskatiet savu rēķinu uzmanīgi, ja nav kaut kas pareizi, lūdzu, rakstiet mums uz e-pastu smiltenesnkup@gmail.com vai zvaniet 27843971 vai 26182972. Tikai kopā mēs varēsim ieviest šo programmu dzīvē.

Kas ir mainījies rēķinā?

  • Klienta numurs- lūdzu pievērsiet uzmanību Jums ir piešķirts jauns klienta numurs- maksājuma uzdevumā OBLIGĀTI norādiet jauno klienta numuru!
  • Maksājuma ūdens un kanalizācija vietā tagad ir izdalīti 2 atsevišķi maksājumi – gan ūdens, gan kanalizācija.
  • Pasaknītī par ūdensskaitītāju rādījumiem uzrādīts decembra ūdens patēriņš, bet rēķinā ir aprēķināts pareizi (par janvāri). Izlabosim un Jums šis rēķins tiks nosūtīts atkārtoti.
  • Web kabinets šobrīd nav pieejams. Ja rēķins līdz otrdienas vakaram nav e-pastā , tad zvaniet 27843971 vai 26182972.

Paldies par sapratni!

Jau vairākus gadus mūsu uzņēmums sagatavoja rēķinus ARHANE programmā. Ik pa brīdim radās lielākas vai mazākas problēmas piem., ievadot skaitītāju rādījumus un citas. Uzklausot Jūsu sūdzības, janvāra rēķini tiek sagatavoti izmantojot  WinNams programmu.

Kompānija “VAR Datu Sistēmas”, kas izstrādā programmu WinNams ir uzņēmums ar vairāk kā 20 gadu pieredzi darbā ar namu apsaimniekotājiem. Viņu klienti ir tādi uzņēmumi, kā Tukuma nami, Lāču nami, Babītes siltums, CDzP, Rīgas nami, Bauskas ūdens un daudzi citi.

Kopš iepriekšējo rēķinu nosūtīšanas, esam  apguvuši jauno sistēmu, lai jaunie rēķini pie Jums nonāktu precīzi.  Šobrīd Jūs vēl neesat saņēmuši savās pastkastītēs vai e-pastos jaunos rēķinus. Mazliet paciešaties, tie tiks nosūtīti jau pavisam drīz.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!