Turpinās projekta “Ūdenssaimniecības un kanalizācijas tīklu paplašināšana Smiltenē 3. kārta” darbi.

 

 

Veiksmīgi, saskaņā ar apstiprināto laika grafiku, norisinās apakšzemes komunikāciju izbūve Kohēzijas fonda līdzfinansētajā projektā “Ūdenssaimniecības un kanalizācijas tīklu paplašināšana Smiltenē 3. kārta”.

Pabeigti būvniecības darbi Mazajā Līgo ielā/ Kalnamuižā un Lazdu ielā, kur izbūvēta maģistrālā kanalizācijas un ūdensvada trase, māju pievadi, atjaunoti ielas segumi atbilstoši sākotnējam segumam un veikti labiekārtošanas darbi.  Kopsummā šajās ielās noslēgti 11 jauni līgumi par ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšanu.

Izbūvētas 6 kanalizācijas sūkņu stacijas (Līgo/Kalnamuižā, Lazdu ielā, Zaķu ielā, Raiņu ielā, Ceriņu ielā un Krastu ielā).

Kalēju ielā, Zaķu ielā, Cērtenes ielā, Krasta ielā un Lazdu ielā ir pabeigti darbi pie maģistrālās kanalizācijas, ūdensvada trase un māju pievadu izbūves. Pašreiz notiek darbi pie ielu segumu atjaunošanas un labiekārtošanas darbiem.

Savukārt būvdarbi tupinās pie Ceriņu ielas, Līvu ielas, Priežu ielas un Raiņa ielas.

SIA “Smiltenes NKUP” regulāri kopā ar SIA “Būvuzraugi LV” būvuzraugu rīko būvsapulces ar SIA “WOLTEC” uzņēmuma pārstāvjiem, lai sekotu līdzi tam, lai darbi noritētu kvalitatīvi un atbilstoši noteiktajiem termiņiem, saskaņā ar darbu izpildes kalendāro grafiku.

SIA “Smiltenes NKUP” aicina iedzīvotājus būt saprotošiem un iecietīgiem, kas saistīti ar neērtībām, kas radušies ar būvdarbu sākšanos Smiltenes pilsētas ielās.

Būvdarbi Smiltenes pilsētas ielās (Raiņa iela, Priežu iela).

 

Pabeigti būvdarbi Smiltenes pilsētas ielās (Mazajā Līgo ielā/ Kalnamuižā un Lazdu ielā).