Uzsākti darbi pie ūdenssaimniecības projekta realizācijas

SIA “Smiltenes NKUP” informē, ka ar 2017. gada decembri notiek dažādi saskaņošanas darbi pie SAM 5.3.1. “Ūdenssaimniecības un kanalizācijas tīklu paplašināšana Smiltenē. 3. Kārta”, lai ar pavasara iestāšanos varētu uzsākt būvdarbus Smiltenes pilsētas ielās.

Ūdenssaimniecības un kanalizācijas tīklu paplašināšana Smiltenē. 3. kārtas mērķis ir kanalizācijas tīklu pieejamības nodrošināšana iedzīvotājiem Smiltenes aglomerācijas robežās, vides piesārņojuma samazināšana un kanalizācijas tīklu kvalitātes uzlabošana.

Atbilstoši būvdarbu līgumam, pirms darbu uzsākšanas, tiek veikti dažādi sagatavošanās darbi:

  1. Būvuzņēmējs SIA “WOLTEC” iesniedz pasūtītājam Līguma izpildes nodrošinājumu un visu risku polisi;
  2. Izstrādā un iesniedz “Darbu veikšanas projektu”. Aktualizējot kalendāro darbu izpildes grafiku, ņemot vērā Smiltenes novada domes saistīto projektu realizāciju. Kā prioritārās ielas minot: Līgo iela/Kalnamuiža, Kalēju iela un Raiņa iela;
  3. Dažādus sagatavošanās darbus, kas saistīti ar Smiltenes novada būvvaldi – par būvdarbu nosacījumu izpildi, rakšanas darbu atļaujas saņemšanu;
  4. Tika veikta būves vietas videofiksācija – Līgo ielā/Kalnamuižā, Kalēju ielā un Priežu ielā.

Šobrīd norit būvdarbi Līgo ielā/Kalnamuižā un Kalēju ielā.

SIA “Smiltenes NKUP” aicina iedzīvotājus būt saprotošiem un iecietīgiem, kas saistīti ar neērtībām, kas radušies ar būvdarbu sākšanos Smiltenes pilsētas ielās.